INTERXION // HOOFDDORP

In mei 2018 heeft Ideal Projects i.s.m. Muurbloem Design Studio en Dijkxhoorn bouw – na 3,5 intense maanden van bouwen - het nieuwe kantoor van Interxion mogen opleveren.
 
De snel toenemende groeibehoefte van Interxion zorgde voor de urgente vraag naar een nieuwe inspirerende werkplek. In hoofddorp, werd een locatie gevonden in één van de South Point Offices van ‘Sebald International Real Estate’.

 
Ruim 4.000m2 verdeeld over 7 etages, zijn in krap 7 maanden getransformeerd naar multifunctionele werkomgevingen waarin de identiteit van dit 'globaal opererende' concern goed voelbaar is in de complete 'look & feel' van het interieurontwerp. 
 
Gezamenlijk met Muurbloem Design studio werden interviews van de CEO & aangestelde stuurgroep afgenomen om een Programma van Eisen op te stellen dat de basis vormde van het custom-made interieurontwerp.
 
Het doel was een dynamische open kantooromgeving te creëren dat contact en informatie-uitwisseling stimuleert. Door verscheidene functies zoals: concentratieplekken, scrum-ruimten en informal meeting points te combineren met een gedeeltelijke open-plan werkplekconcept, ontstond er een compleet aanbod in optionele werkomgevingen.
 
I.s.m. met Ege Carpets werd door Muurbloem Design Studio een gradiënt vloerdekking ontwikkeld - welke qua kleur feilloos aansluit bij de gebruikte signage - en alle functies in het kantoor verbindt door middel van afwisselend kleurgebruik. 
De materialisering van de standaard handelsproducten en hoge kwaliteit maatwerk-elementen werd vervolgens hierop afgestemd zodat er naast een uiteraard functionele ook zeer esthetisch hoogwaardige ruimten zijn ontstaan, die bijdragen aan de well-being van de werknemers.
 
Tevens werd de nieuwe locatie van Interxion een volledige bouwkundige update, in alle opzichten. Niet alleen een gerevitaliseerde entree-zone inclusief nieuw gecreëerde doorgang, MER/SER ruimten en MIVA voorzieningen werden gerealiseerd, echter ook pantry’s en zelfs een eigen interne (spoel)keuken. Daarnaast zijn data & AV geheel aangepast aan de wensen van Interxion.

Deze turn-key aanpak, waarbij we de opdrachtgevers geheel ondersteunen in het gehele traject op alle benodigde specialismen, noemen wij: Ideal Solutions. Door onze expertise in zowel design en (bouw)projectmanagement  heeft - in dit geval Interxion - zich volledig kunnen blijven focussen op hun eigen core-business en kan men direct na de inhuizing vol enthousiasme en inspiratie de toekomst tegemoet gaan.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?

eyeworks
sbns
optimizely

Past clients include

qmusic
grontmij
skr

Dutch address
Ideal Projects bv
Ideal Consult bv
Ideal Solutions bv

Leidseweg 37
2252 LA Voorschoten, Nederland

+31 (0)71 562 31 66

Belgian address
Ideal Projects bv/srl

Borsbeeksebrug 34
BE - 2600 Antwerpen, België 

 +32 (0)3 361 46 80
 

follow us on

Copyright © 2021 Ideal Projects - Who we are - Contact - Colophon - Privacy and cookies